ABOUT ME

Hoi! 

Mijn naam is Franck Doho. Ik ben een Allround fotograaf uit Leiden.  Sinds 2017 heb ik het geluk gehad om op de meest uiteenlopende plekken te mogen fotograferen zoals musea, festivals, kunstroutes, bruiloften, theatervoorstellingen, bedrijfsevenementen en nog veel meer! Kijk vooral in mijn portfolio voor voorbeelden!

Sinds dat ik me kan herinneren heb ik een passie gehad voor fotografie. Of dit nu met wegwerpcamera’s was in mijn jongere jaren of met mijn eerste spiegelreflexcamera, het blijft magisch om mooie momenten te kunnen vereeuwigen.

Tijdens mijn studie psychologie heb ik mijn passie voor fotografie kunnen combineren met kennis over emotie en lichaamstaal. Ik haal er energie uit om rauwe emotie vast te leggen en vind dat de mooiste foto’s worden gemaakt wanneer ze niet geposeerd zijn. 

Mijn ultieme doel als fotograaf is het vastleggen van plaatjes die emoties oproepen en uitstralen. Ik vind het fantastisch om nieuwe mensen te ontmoeten en te reizen naar plekken waar ik nooit ben geweest. Spreekt dit je aan? Kijk dan vooral verder op de site of neem contact met me op! 

Mocht je meer willen weten, stuur gerust een berichtje!